20 de întrebări pe care ar trebui să le întrebați întotdeauna despre filmul porno înainte de a le cumpăra

BDSM: trucuri pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Respecta Ana si, de asemenea, conducatorul lui Christian! De atunci de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „lanturi si, de asemenea, disciplina, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt uimit oameni - atat barbati, cat si femei. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta asistenta veti face o inceput.

Descoperire inainte experimentare

Inainte scufundarii prea adanci chiar in BDSM glob, este cel mai probabil cel mai bine sa intai sa faceti studiu pe net. Acolo veti localizati platforme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi idei si informatii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii precaut - Citeste mai mult ca un incepator tu trebuie impiedica conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau o echipa intalnire. Retineti, toata lumea a inceput mic. Ca merge cu BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de suplimentar. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti obisnuit cu. Nu fret daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va va pasioneaza sau intrebati la un grup intalnire sau atelier - acesta este intregul functia acelor conferinte.

BDSM sfaturi: Continuati cu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepeti practicati BDSM treptat. Incepe cu mult mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii si paddling. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, atunci puteti cu siguranta incercati cateva mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant cu apartament sau condo. Dispozitive precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Unul dintre unul dintre cele mai important BDSM idei este ca trebuie parasiti toamna si primavara dulap in dulap. Negrul este mereu in stil - in mod special in piele naturala precum si. Cu siguranta, este in intregime cat tu trebuie sa alege ce sa foloseste. Spre deosebire de tipic lenjerie, BDSM ofera sansa de a manipulati un nou functie precum si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de coliere sau de latex potrivire, internet precum si specializate magazine furnizati o mare selectie dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa explorati scena dvs. locala, este in mod normal cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da dat tema pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va preferintele dvs. sunt afisate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face simpla pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a intelege daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt precum si, tocuri stiletto sunt excelent. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea purta un guler precum si alege o rochie care ofera la fel de mult acces la sanii precum si mai jos cincizeci la suta posibil.

image

Vital pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un seif cuvant

La fel in toate diferite alte functie joaca acele utilizare dominanta si, de asemenea, trimitere, un cuvant sigur este extrem de esential. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei pot fi un pic coplesit cu BDSM circumstante. Deoarece exista pericolul de genuine durere, este de fapt crucial sa alege un termen in avans cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii imediat recunoaste ca un indicator pentru a opri tot deodata. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul care legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna excelent totusi, deoarece subs ar putea fi ocazional legat.

Fara jena

BDSM este unica metoda care are nevoie o substantiala cantitate de conteaza pe partenerul tau. Acesta este modul ca trebuie sa fie si are sens. Ar trebui ar trebui mereu simti cu adevarat confortabil, sa te asiguri ca tu si, partenerul dvs. poate de fapt eliberati precum si apreciati sexul. Asemanator cu toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice tip de jena in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment impreuna, deci pur si simplu dati drumul cel mai mare precum si ideal momente de sex. Nu te pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista pressure!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti cu adevarat total confortabil. Nu fiti fortat sa in tot ceea ce nu simtiti ca. Conteaza-te pe sentimentul tau intestinal si alege: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? Daca esti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM include proeminenta, metoda a acestuia ar trebui totusi placuta de ambii persoane fizice.

BDSM sugestii: Valoros asistenti

Biciuri, restrictii si diverse alte sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu minunat. Via We-Vibe aplicatie, puteti regla jucaria si aduceti partenerul dvs. orgasm yourself - in ciuda daca este in camera, birou sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti exaltare orice loc cu care mergeti prost, tachinand rezonante. Cu murmur tacuta rezonante, subtire layout precum si controale activate pentru aplicatii Moxie este cel mai bun in discretie.